• Optima batterijen

Optima


Hoogwaardige OPTIMA® AGM-batterijen zijn anders dan alle andere batterijen op de wereld. Onze exclusief ontworpen SPIRALCELL TECHNOLOGIE® behoort tot de meest geavanceerde in de handel verkrijgbare loodzuur-batterijtechnologieën. Het levert een ongelooflijk sterke en schone energiebron waar de huidige loodbatterijen niet aan kunnen tippen. Met OPTIMA-batterijen kunt u rekenen op een langere batterijduur bij zowel start- als deep-cycle toepassingen. En hebben we al genoemd dat onze batterijen trilbestendig, vrijwel lekvrij en duurzaam zijn? Dus ga uw gang. Bekijk onze batterijen en zoek uit welk kleurdeksel het beste onder uw motorkap past. 

 

PRODUCTEN OP EEN RIJTJE
 

YELLOWTOP® REDTOP® BLUETOP®  

ENERGIE ALS JE HET NODIG HEBT


OPTIMA® YELLOWTOP® 
Dit is het. De eersteklas deep-cycling OPTIMA® YELLOWTOP® S 5.5 batterij voor zwaar gebruik. Deze batterij gaat geen uitdaging uit de weg met zijn SPIRACELL TECHNOLOGIE®. En hij is beter bestand tegen trillingen dan elke andere batterij – hij is tot 15 keer trillingsvaster.

OPTIMA's YELLOWTOP gaat wel driemaal zo lang mee als traditionele batterijen en blijft gegarandeerd ononderbroken energie leveren gedurende de gehele ontladingscyclus. De energie is schoon met een hoger uitgangsvermogen dan conventionele batterijen. Dankzij het compacte formaat is het gewicht ook minimaal en past hij beter in krappe ruimtes. De batterij is volledig afgesloten en lekvrij, optimaal bestand tegen extreme temperaturen en kan gedurende lange perioden worden opgeslagen. En hij is helemaal onderhoudsvrij.


 OPTIMA® REDTOP® 
Zijn altijd startklaar voor gebruik. REDTOP-batterijen met SPIRALCELL TECHNOLOGIE® leveren gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Daarmee zijn ze ideaal voor toepassingen waar startkracht prioriteit heeft. Commerciële landbouwmachines en bouwmachines zijn twee markten waarop OPTIMA REDTOP-batterijen zeer in trek zijn. Vanzelfsprekend presteren ze ook geweldig in reddingsvoertuigen, generatoren en trams. De uitzonderlijk geringe zelfontlading van de REDTOP betekent dat u de batterij langere tijd niet kunt gebruiken en er toch probleemloos mee kunt starten. En dat kan de productiviteit verbeteren doordat de onderhoudsduur en de reparatiekosten omlaag gaan.

Maar de OPTIMA REDTOP biedt nog veel meer dan alleen een krachtig startvermogen. De batterij heeft een driemaal langere levensduur en is tot vijftien keer beter bestand tegen trillingen dan andere batterijen. Hij is lekvrij. De SPIRALCELL TECHNOLOGIE zorgt voor de laagste inwendige weerstand van momenteel verkrijgbare loodbatterijen. En beschikt over een snel oplaadvermogen om de spanning weer snel op peil te brengen na korte ritten. Deze batterij is dus een echte ijzervreter. U kunt 100% vertrouwen op zijn kracht en uithoudingsvermogen.OPTIMA® BLUETOP® 
Op het water moet u niet alleen heen, maar ook terug kunnen komen. De OPTIMA® BLUETOP®-batterij levert de energie waarop u kunt vertrouwen. De gepatenteerde SPIRALCELL TECHNOLOGIE®garandeert langere bedrijfstijden, korte laadtijden en een levensduur die twee keer zo lang is als van een traditionele batterij voor de scheepvaart. Bovendien is hij speciaal toegesneden op de uitdagingen van maritieme toepassingen.

De OPTIMA BLUETOP-batterij is volledig lekdicht en onderhoudsvrij. Door zijn lichte gewicht kan hij vrijwel overal en in elke positie worden ingebouwd. De batterij is vijftien keer beter bestand tegen trillingen dan andere batterijen, wat belangrijk is in een scheepsromp. Dankzij de uitzonderlijk geringe zelfontlading behoudt de batterij zijn lading beter en laadt weer snel op. Dat houdt in dat u na het winterseizoen sneller weer het water op kunt.


BLUETOP® Deep-cycle
De OPTIMA's BT DC 4.2 en BT DC 5.5 BLUETOP zijn dual-purpose batterijen. Ze kunnen worden toegepast in alle deep-cycle toepassingen (watersportaccessoires, huishoudelijke toepassingen, trollingmotoren, boegschroeven of starttoepassingen).


BLUETOP SLI (Starting, Lighting, Ignition)
De OPTIMA's BT SLI 4.2 BLUETOP is een startbatterij. Hoewel u een deep-cycle batterij voor alle toepassingen kunt gebruiken, kunnen startbatterijen alleen voor starttoepassingen worden ingezet.

 

Offerte aanvraag

 

Nieuws

  • Like Accu Zaan

    Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Accu Zaan? Like de...

    Lees meer
  • Dynamo en startmotor

    De dynamo: Er bestaan wisselstroom en gelijkstroomdynamo's. Omdat alles i...

    Lees meer
Meer nieuws